В Ізмаїлі сім’ї полеглого прикордонника Володимира Гончарова вручили нагороди

НАЗАД
18 серпня 2024 09:00

Вчора в Ізмаїльської районної державної адміністрації відбулись заходи з вручення нагород сім’ї полеглого прикордонника Володимира Гончарова.

Героя-прикордонника за самовіддані дії, виявлені під час виконання службових завдань із забезпечення захисту державного кордону та територіальної цілісності України було нагороджено посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою Президента України «За оборону України». Нагороди полеглого воїна його матері, дочці та брату вручали представники керівництва Ізмаїльського району та Ізмаїльського прикордонного загону.

Володимир Григорович Гончаров загинув 26 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області внаслідок ворожого обстрілу.

Народився він в Ізмаїлі у 1977 році, навчався у Ларжанській школі. По закінченню вступив до Вищого професійного училища №9, де оволодів професіями матроса-моториста. У 1997 році проходив службу в місті Чернігів, після звільнення зі служби працював в порту докером.

Володимир Григорович був щирою, відкритою та доброзичливою людиною, односельці згадують його як чоловіка, який завжди приходив на поміч і робив це безкорисно. Особливо відмічають його посмішку, з якою він з’являвся де б він не був, і його ніжну любов до матері, про яку він завжди піклувався.

В 2023 році Володимир виявив бажання проходити військову службу за мобілізацією та був призваний до Ізмаїльського прикордонного загону. Проходив службу у відділенні інспекторів прикордонної служби «Нагірне» відділу прикордонної служби «Рені». Наприкінці жовтня 2023 року був переміщений до 15 мобільного прикордонного загону.

У листопаді 2023 року старший сержант Володимир Гончаров у складі прикордонної комендатури швидкого реагування вибув для виконання завдань на ділянку Харківського прикордонного загону, де внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, загинув.

Сумуємо разом із близькими та рідними Володимира Григоровича, низько схиляємо голови у скорботі і висловлюємо свої найглибші співчуття та підтримку!

Доземний уклін захиснику, шана та світла памʼять!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси