Персонал Маріупольського загону Морської охорони пройшов перший етап вакцинації проти COVID-19

НАЗАД
31 березня 2021 12:59

В рамках локалізації розповсюдження вірусної інфекції, зокрема в підрозділах, що входять до складу Об’єднаних сил, щеплення у визначених медичних закладах Маріуполя отримали 46 моряків-прикордонників.

Як ведеться у морських прикордонників, командир власним прикладом продемонстрував свідомий вибір і розуміння доцільності вакцинації.

«Частина персоналу в загоні вже перехворіли та отримали антитіла природнім шляхом, але специфіка служби екіпажів та тактико-технічних характеристик корабельно-катерного складу полягає саме в тісному контакті у замкненому приміщені. Недаремно кажуть, що екіпаж – родина. Тож захворювання одного неминуче тягне за собою, як мінімум, самоізоляцію всього екіпажу, як максимум – хворобу ще кількох людей, – каже командир загону Микола Левицький, – але ми цінуємо кожного співробітника, піклуємось про особовий склад і водночас поважаємо право і вибір кожного. Я впевнений, що ті, хто стоїть на захисті кордону, зроблять свідомий вибір на користь здоров’я, безпеки та майбутнього. І себе особисто, і України».

Перед щепленням кожен засвідчив згоду на вакцинацію, проведено необхідний огляд, виміряно температуру, тиск та сатурацію.

По завершенні процедури всі почувалися добре, як і до щеплення. Всі щеплені перебувають на контролі у персоналу відділення охорони здоров’я загону.

Наступного тижня заплановано вакцинацію решти охочого персоналу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси