Тримання під вартою чи застава 10 млн грн. Порушникам оголошено підозру

НАЗАД
24 серпня 2024 10:05

Прикордонники спільно з представниками БЕБ та Прокуратури успішно протидіяли злочинній схемі та вилучили понад 800 тисяч пачок контрафактних сигарет на загальну суму більше 60 мільйонів гривень

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури оголосили підозру одному з організаторів незаконного переправлення через державний кордон великих партій тютюнових виробів.

Нагадаємо, що восени минулого року оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону здобули інформацію про підготовку переправлення сигарет до країн Європи в обхід прикордонно-митного контролю. Для перевезення товару зловмисники використовували газові та паливні цистерни.

Прикордонники спільно з представниками БЕБ та Прокуратури успішно протидіяли злочинній схемі та в результаті спільних заходів вилучили понад 800 тисяч пачок контрафактних сигарет на загальну суму більше 60 мільйонів гривень.

Одному з організаторів протиправної схеми повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні, збуті підакцизних товарів та їх контрабанді.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 10 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси