(ВІДЕО) В Одесі прикордонники «накрили» наркокартель з мільйонними доходами

НАЗАД
01 серпня 2024 12:22

Оперативники Одеського прикордонного загону спільно зі співробітниками Нацполіції викрили та ліквідували розгалужену мережу з розповсюдження наркотиків та психотропів по всій території України та, зокрема, в Одесі.

До складу наркокартелю входило п’ятеро осіб. Послуги з продажу «товару» зловмисники рекламували через десятки закритих телеграм-каналів. За допомогою месенджера наркоділки отримували замовлення та оптимізували процес доставки різних наркотиків покупцям через сервіси поштових відправлень. Користувались і «закладками».

За результатами санкціонованих обшуків за місцями помешкання зловмисників, правоохоронці виявили та вилучили майже чотири кілограми наркотиків різного спектру дії, серед яких: кокаїн, канабіс, Alfa-PVP, амфетамін, LSD, екстазі, МDMA. Окрім того, зібрано інші речові докази: 9000 доларів, 27000 гривень, мобільні телефони, електронні ваги, вакууматор, пакувальний матеріал та банківські картки.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів складає майже 2,3 мільйони гривень.

Учасників злочинного угруповання затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 ККУ.

Заходи щодо викриття наркоугруповання проводились оперативниками Одеського прикордонного загону спільно з УБН та СУ ГУНП в Одеській області за силової підтримки бійців прикордонного спецпідрозділу «ДОЗОР»  та за процесуального керівництва прокуратури Одеської області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси