Чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів

НАЗАД
01 березня 2018 10:53

В Адміністрації Держприкордонслужби, за участі представників ДФС, Нацполіції та СБУ, відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів.

На виконання плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 № 626-р, 28 лютого 2018 року в Адміністрації Держприкордонслужби, за участі представників ДФС, Нацполіції та СБУ, відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів.

Під час засідання учасниками було обговорено стан та перспективи розвитку міжвідомчої взаємодії, а також проаналізовано обстановку щодо протидії обігу в Україні наркотичних засобів та зброї.

Зокрема, правоохоронці констатували, що стан міжвідомчої взаємодії традиційно залишається на високому рівні. Разом з тим, учасниками засідання було зазначено, що не зважаючи на високу активність, як іноземних, так і вітчизняних наркозлочинців та осучаснення ними підходів до організації каналів наркотрафіку обстановка залишається контрольованою.

За результатами зустрічі було опрацьовано спільний інформаційно-аналітичний бюлетень щодо результатів діяльності з протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів у 2017 році для його подальшого використання в оперативно-службовій діяльності правоохоронних органів України.

Слід зазначити, що співробітники СБУ вперше взяли участь в опрацюванні спільного аналітичного продукту.

Варто нагадати, що Держприкордонслужба є координатором Віртуального контактного аналітичного центру, який вже котрий рік поспіль залишається надійною платформою для впровадження сучасних підходів до інтегрованого управління кордонами та забезпечення інтересів національної безпеки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси