Перепоховали на річницю весілля: у Києві попрощалися з прикордонником Луганського загону Володимиром Трубачовим

НАЗАД
19 вересня 2024 09:00

Перепоховання відбулося у Києві, де нині проживають дружина, донька та син нашого побратима. Саме 15 вересня Володимир з дружиною Світланою мали б відзначати 17-ту річницю весілля… Світлана постійно допомагає прикордонникам бригади «Помста», організовуючи збори для наших підрозділів. Раніше вона передала кілька дронів DJI Mavic, десятки комплектів аптечок та турнікетів та продовжує й надалі забезпечувати наших бійців усім найнеобхіднішим.

Майстер-сержант Володимир Трубачов родом з села Сиротине Луганської області. З 2005 року проходив службу у лавах 3 прикордонного загону. Станом на 24 лютого 2022 року був техніком відділу прикордонної служби «Троїцьке». Поза службою Володимир був гарним господарем, дуже товариською людиною, мав багато друзів та любив дітей.

З початку повномасштабного вторгнення чоловік обороняв рідну Луганщину. Володимир загинув під час бою 13 квітня 2022 року внаслідок мінометного обстрілу в районі Кремінної.

На прощання з Володимиром приїхали його побратими з прикордонної комендатури «Щит», бригади «Помста», які допомогли в організації прощання разом з представниками Адміністрації Держприкордонслужби. Після панахиди у церкві колона з понад 20 автівок рушила містом, зупинившись на Майдані Незалежності для хвилини мовчання. Окрім побратимів попрощалися з Героєм й дружини полеглих захисників-прикордонників.

На могилі Володимира Трубачова майорітимуть прапори підрозділу «Щит» та Луганського прикордонного загону-бригади «Помста».

Вічна пам’ять полеглому Герою-прикордоннику та всім, хто віддав життя за Україну!

Більше про Володимира Трубачова читайте у матеріалі Східний Варіант

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси