Допомога в пам’ять про сина

НАЗАД
18 вересня 2024 15:00

«Чим можу допомогти? Приймаю замовлення!» З такими словами до прикордонників бригади «Гарт» часто звертається мама нашого загиблого побратима Дениса Зубрійчука пані Олена. Її син був справжнім патріотом, щиро вірив у Перемогу та віддав за неї життя під час оборони Соледара. Відтоді жінка опікується товаришами свого героя. У рідному Овручі вона заснувала громадську організацію «Діоніс», де небайдужі містяни невпинно трудяться на благо фронту. У вільний час вони готують запашну випічку, сушать фрукти, плетуть маскувальні сітки та передають все це в зону ведення активних бойових дій.

Днями прикордонники бригади «Гарт» отримали від пані Олени чергові гостинці. Крім традиційних смаколиків, у коробках були FPV-дрони, скиди та наконечники до запалів. Цього разу жінка залучилася підтримкою не лише волонтерів зі своєї благодійної організації, до доброї справи приєдналися футболісти місцевої команди ФК «Грек». Також допомогу на придбання дронів надав волонтерський центр «Надійний тил».

Я стараюся допомагати постійно, чим можу. Приймаю замовлення переважно на продукти, адже хлопцям хочеться там чогось смачненького. Дрони передаю вперше, завдяки підтримці небайдужих людей. Збирали всі потрохи. Хлопці з футбольної команди віддали на них свої призові. Вони дуже поважають мого Дениса, навіть свою команду його позивним назвали, тому зраділи, що мають можливість посприяти його побратимам у нищенні ворога. Також величезна подяка нашому знайомому Олександру Ковальчуку, волонтерам з центру «Надійний тил» та його очільнику Василю Цимбалюку. Без цих людей я б не впоралась. Всі вони частинка нашої майбутньої перемоги, – каже Олена Зубрійчук.

Отриману допомогу передали бійцям, котрі несуть службу на Вовчанському напрямку. Прикордонники щиро вдячні кожному, хто не забуває про фронт та продовжує підтримувати українських захисників з тилу.

Об'єднані спільною метою! Разом до Перемоги! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси