Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 листопада 2017 09:29

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був дещо меншим.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був дещо меншим.

Загалом у КПВВ було оформлено 29,9 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6775 осіб та 840 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8016 осіб та 1518 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5255 осіб та 1066 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3235 осіб та 886 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6670 осіб.

Сьогодні вранці в контрольних пунктах на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/90; «Мар’їнка» – 50/80; «Новотроїцьке» – 0/10; «Гнутове» – 70/120.

Учора в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону на вхід з неконтрольованої території виявили громадянку України, яка пред’явила паспорт з ознаками часткової підробки печаток Державної міграційної служби України.

До Нацполіції України направлені повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Особу передано співробітникам Нацполіції.

У КПВВ «Гнутове» в одному випадку на виїзд до неконтрольованої території зупинено 1 автомобіль з вантажем  сиру та масла загальною вагою 110 кілограмів на суму 12 тисяч гривень. Даний транспортний засіб передано ДФС для прийняття правового рішення.

Також у КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби в одному випадку у громадянина України виявили 5 тисяч доларів США на вхід з неконтрольованої території. Кошти передано Нацполіції для прийняття правового рішення.

Упродовж доби у КПВВ «Майорське» та «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували три спроби надання неправомірної вигоди за безперешкодний перетин лінії розмежування. Від неправомірної вигоди прикордонники відмовилися та направили повідомлення до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси