17 прикордонний загін імені полковника Олександр Жуковського

НАЗАД
09 квiтня 2024 08:03

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Суміш сухофруктів»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оселедець солений (слабосолений) з головою»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см, 1 кг; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см 1 кг»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оселедець солений (слабо солений) з головою»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухий повноцінний корм для собак»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа кукурудзяна»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа пшенична»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Пшоно»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа ячна»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа перлова»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа вівсяна»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Рулет курячий варено-копчений»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир кисломолочний 9%»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий 50%, без добавок»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйце куряче столове, категорія перша»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Рулет курячий варено-копчений»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Столярні вироби»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Насос циркулярний для системи опалення IR65-160A або еквівалент»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Рулонний матеріал Бікроеласт, 4.0 сланець сірий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Природний газ»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо птиці заморожене (четвертина тушки задня»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Печиво вівсяне; Печиво з фруктовою начинкою»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Джем малиновий»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухофрукти (суміш із сушених фруктів)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кондиціонер Osaka STV 12HH (із врахуванням монтажу)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кондиціонер Osaka 12HH (із врахуванням монтажу) або еквівалент не гіршої якості»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кружка LUMINARC CADIX 290 мл або кеквівалент не гіршої якості; Тарілка LUMINARC ZELIE 200 мм або еквівалент не гіршої якості; Тарілка LUMINARC EVERYDAY 190 мм або еквівалент не гіршої якості; Салатник LUMINARC EVERYDAY 120 мм  або еквівалент не гіршої якості; Тарілка LUMINARC ZELIE 250 мм або еквівалент не гіршої якості; Каструля Ardesto Gemini Gourmet 3,9 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Ardesto Gemini Gourmet 5,2 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Edenberg 10 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Edenberg 20 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Edenberg 30 л або еквівалент не гіршої якості»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кружка LUMINARC CADIX 290 мл або кеквівалент не гіршої якості; Тарілка LUMINARC ZELIE 200 мм або еквівалент не гіршої якості; Тарілка LUMINARC EVERYDAY 190 мм або еквівалент не гіршої якості; Салатник LUMINARC EVERYDAY 120 мм  або еквівалент не гіршої якості; Тарілка LUMINARC ZELIE 250 мм або еквівалент не гіршої якості; Каструля Ardesto Gemini Gourmet 3,9 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Ardesto Gemini Gourmet 5,2 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Edenberg 10 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Edenberg 20 л або еквівалент не гіршої якості; Каструля Edenberg 30 л або еквівалент не гіршої якості»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сіль кухонна харчова»

Обґрунтування техінчних та якісних характеристик предмета закупівлі «Автоматизоване робоче місце «Користувач» (стаціонарного типу), Автоматизоване робоче місце «Користувач» (на базі моноблоку)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ложка столова з нержавіючої сталі»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа ячна, крупа пшенична, пшоно, крупа вівсяна»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Ковбаса»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Овочі»

Інформація щодо процедур закупівель «Борошно пшеничне 1 ґатунку»

Популярні розділи та сервіси