Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий»

НАЗАД
18 сiчня 2024 11:10

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 -

15130000-8 М’ясопродукти

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1474, м. Ізмаїл, 68600, код за ЄДРПРОУ 14321860, категорія замовника – замовник.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2024-01-11-004532-b.

4. Ідентифікатор закупівлі: UA- 2024-01-15-003183-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 282 000,00 грн. згідно з кошторисом на 2024 рік.

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2024 рік становить 282 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий

кг.

1500

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4435:2005.

Строк поставки:

за заявкою до 25.12.2024р

1. Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий повинна відповідати ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий має бути виготовлена у вигляді батонів вагою від 300 до 1000г та розфасована під вакуумом в загонепроникні плівкові матеріали та пакети з них згідно з чинними нормативними або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами.

Транспортне пакування – ящики (коробки) або інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами що забезпечує збереження товару під час транспортування, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування.

Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація:

назва та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефон, адреси потужностей виробництва;

назви, сорту та складу ковбаси відповідно до рецептури, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час її виробництва;

кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності;

номер партії;

умов зберігання;

маси нетто, брутто;

кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції;

інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100г продукту;

позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності ковбаси напівкопченої в день їх постачання на склад Замовника повинен становити не менше 20 діб.

Місце поставки : Одеська область, м. Ізмаїл

Термін поставки до: 25 грудня 2024 року.

ІНШІ ВИМОГИ

Порядок поставки:

1. Постачання здійснюється спеціальним автотранспортом з дотриманням температурного режиму. Водій автотранспорту/ особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника.

2. Учасник письмово гарантує якість товару, що постачається Замовнику за договором про закупівлю (гарантія якості діє протягом встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, та зазначається на упаковці товару).

3. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом доби з моменту заявки замовника.

Популярні розділи та сервіси