Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

НАЗАД
11 березня 2024 11:43

 ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 -

15130000-8 М’ясопродукти

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1474, м. Ізмаїл, 68600, код за ЄДРПРОУ 14321860, категорія замовника – замовник.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2024-02-19-001987-c.

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-22-008849-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 38 000,00 грн. згідно з кошторисом на 2024 рік.

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2024 рік становить 38 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий

кг.

200

Грудинка свиняча копчено-варена повинна відповідати ДСТУ 4668:2006 «Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Поверхня чиста, суха, неушкоджена, оброблена декоративними матеріалами (у разі їх використання), без бахромів і залишків щетини, краї рівно обрізані, або без плівки перев'язані шпагатом (нитками) уздовж і кожні 10-12 см впоперек або без перев’язування з петлею для підвішування. Форма прямокутна з ребрами або без них, очеревина вилучена. Товщина у тонкій частині не менше ніж 2 см. Консистенція пружна. Жирова тканина з прошарками м’язової тканини рожево-червоного кольору, колір жиру (сала) білий або з світло-рожевим відтінком. Запах приємний, з ароматом спецій і копчення, смак солонуватий без сторонніх присмаку та запаху.

Маркування кожної одиниці тари здійснюється нанесенням штампу, трафарету, етикетки або іншим способом, що забезпечує чіткість читання маркування.

Маркування має містити таку інформацію: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг). Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. У кожну одиницю транспортної тари (ящик, контейнер, тару-устаткування) пакують ковбасні вироби однієї назви, однієї дати виготовлення. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. Термін придатності до споживання в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90%.

Строк поставки:

за заявкою до 25.12.2024р

Місце поставки: Одеська область, м. Ізмаїл

Термін поставки до: 25 грудня 2024 року.

ІНШІ ВИМОГИ

Порядок поставки:

1. Постачання здійснюється спеціальним автотранспортом з дотриманням температурного режиму. Водій автотранспорту/особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника.

2. Учасник письмово гарантує якість товару, що постачається Замовнику за договором про закупівлю (гарантія якості діє протягом встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, та зазначається на упаковці товару).

3. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом доби з моменту заявки замовника.

Популярні розділи та сервіси