Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухофрукти (суміш із сушених фруктів)»

НАЗАД
16 жовтня 2023 08:47

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Сухофрукти (суміш із сушених фруктів),

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 -  

15330000-0 Оброблені фрукти та овочі

Сухофрукти (суміш із сушених фруктів)

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1474, м. Ізмаїл, 68600, код за ЄДРПРОУ 14321860, категорія замовника – замовник.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 - 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2023-10-06-003044-a.

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-06-005774-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 147 500,00 грн. згідно з кошторисом на 2023 рік.

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2023 рік  становить 147 500,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

          № зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

Сухофрукти (суміш із сушених фруктів)

кг.

2500

Склад: не менше чотирьох видів сушених фруктів (яблуко, груша, слива, вишня, абрикос та інші)

 

Строк поставки:

за заявкою  до 01.12.2023р

Місце поставки : Одеська область, м. Ізмаїл

1. Фрукти сушені неочищені з насіннєвою камерою, необроблені, першого сорту (суміш із сушених фруктів) повинні відповідати ДСТУ 8494:2015 «Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Фрукти сушені повинні бути запаковані відповідно до вимог ДСТУ 8494:2015 «Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови» для сушених фруктів промислового оброблення (готовий продукт) та суміші із сушених фруктів. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування упаковки наноситься типографським способом або виразним відбиванням через трафарет чи штампувальною фарбою, яка не змивається і не має запаху або вкладанням ярлика всередину або його наклеювання. Маркування повинно містити інформацію визначену ДСТУ 8494:2015 «Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови». На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація визначена ДСТУ

8494:2015 «Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання сушених фруктів у день їх постачання до Замовника повинен становити не менше 6 місяців.

Популярні розділи та сервіси