Інформація щодо процедур закупівель «Борошно пшеничне 1 ґатунку»

НАЗАД
24 лютого 2021 15:34

Інформація щодо процедур закупівель

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Борошно пшеничне 1 ґатунку

ГСТУ 46.004-99

ДК 021:2015-  15610000-7

 

Відкриті торги

UA-2021-02-18-006649-b

615 000,00

1.Якість товару повинна відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника, експертним висновком( протокол, результат) досліджень,  шляхом завантаження в електронну систему закупівель.

Борошно пшеничне 1 ґатунку повинно відповідати ГСТУ 46.004-99, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

На споживчій тарі повинно бути маркування/етикетування державною мовою згідно вимог ст. 38 ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів». На тарі має бути ярлик з зазначенням виробника, терміну виготовлення, терміну придатності, маса та відповідність вимогам державних стандартів. Пакування у мішки для фасування сипучих харчових продуктів, упаковка не порушена. Упакування має бути цілим, міцним, чистим, сухим.

2. На кожну партію товару повинно бути надано результат (протокол, висновок) досліджень, посвідчення про якість чи декларація виробника, або чинний документ, який підтверджує якість.

Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару не повинна бути пошкоджена.

Строк придатності товару повинен становити не менше 75 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Продукція повинна мати сертифікат якості на кожну партію товару.

Розрахунок очікуваної вартості проведений відповідно до наказу АДПСУ від 03.04.2020 року №191-АГ «Про моніторинг здійснення процедур закупівель органами Державної прикордонної служби України». Очікувана вартість визначена шляхом моніторингу вартості продукції  борошно пшеничне 1 ґатунку

 у Одеській області на підставі найбільш економічно вигідних комерційних пропозицій постачальників даної продукції та витягу цін на продукцію з інтернет ресурсів. Дана інформація детально відображена у «Довідці про стан цін на закупівлю продукції борошно пшеничне 1 ґатунку

Ізмаїльським прикз» від 11.02.2021 року

 

Овочі, фрукти та горіхи

(банани свіжі, яблука свіжі, апельсини, ківі, лимони) ДК 021:2015

03220000-9

 

Відкриті торги

UA-2021-01-25-002972-a

148 340,00

1. Якість товару повинна відповідати ГСТУ 01.1-37-159:2004, ГСТУ 01.1-37-160:2004, ДСТУ 8133:2015,  ДСТУ 8323:2015, ЕЭК ООН FFV-14, ЕЭК ООН FFV46:2007, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ГСТУ 01.1-37-159:2004, ГСТУ 01.1-37-160:2004, ДСТУ 8133:2015,  ДСТУ 8323:2015, ЕЭК ООН FFV-14, ЕЭК ООН FFV46:2007, шляхом завантаження в електронну систему закупівель.

Яблука свіжі:

повинні відповідати ГСТУ 01.1-37-159:2004, ГСТУ 01.1-37-160:2004, ДСТУ 8133:2015,  ДСТУ 8323:2015, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ГСТУ 01.1-37-159:2004, ГСТУ 01.1-37-160:2004, ДСТУ 8133:2015, ДСТУ 8323:2015, шляхом завантаження в електронну систему закупівель;

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень;

повинні бути 1 сорту;

пакування у картонні або дерев’яні ящики.

Банани свіжі:

повинні відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

На тарі повинно бути маркування/етикетування державною мовою згідно вимог ст. 38 ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів». На тарі має бути ярлик з зазначенням виробника та відповідність вимогам стандартів. Пакування у картонні ящики.

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень;

повинні бути 1 сорту;

пакування у картонні або дерев’яні ящики.

Апельсини:

повинні відповідати ЕЭК ООН FFV-14, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ЕЭК ООН FFV-14, шляхом завантаження в електронну систему закупівель;

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень;

повинні бути 1 сорту;

пакування у картонні або дерев’яні ящики.

Лимони:

повинні відповідати ЕЭК ООН FFV-14, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ЕЭК ООН FFV-14, шляхом завантаження в електронну систему закупівель;

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень;

повинні бути 1 сорту;

пакування у картонні або дерев’яні ящики.

Ківі:

повинні відповідати ЕЭК ООН FFV46:2007, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ЕЭК ООН FFV-14, шляхом завантаження в електронну систему закупівель;

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень;

повинні бути 1 сорту;

пакування у картонні або дерев’яні ящики.

Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару не повинна бути пошкоджена.

Строк придатності товарів на день поставки має становити не менше 90% від загального терміну придатності.

 На кожну партію товару, який поставляється, повинно бути надано декларацією виробника або експертним висновком( протокол, результат) досліджень.

Розрахунок очікуваної вартості проведений відповідно до наказу АДПСУ від 03.04.2020 року №191-АГ «Про моніторинг здійснення процедур закупівель органами Державної прикордонної служби України». Очікувана вартість визначена шляхом моніторингу вартості продукції  овочі, фрукти та горіхи

(банани свіжі, яблука свіжі, апельсини, ківі, лимони)

 у Одеській області на підставі найбільш економічно вигідних комерційних пропозицій постачальників даної продукції та витягу цін на продукцію з інтернет ресурсів. Дана інформація детально відображена у «Довідці про стан цін на закупівлю продукції овочі, фрукти та горіхи

(банани свіжі, яблука свіжі, апельсини, ківі, лимони)

Ізмаїльським прикз» від 11.01.2021 року

 

М’ясопродукти

(Сардельки 1 сорту, Ковбаса напівкопчена 1 сорту)

ДК 021:2015

15130000-8

 

Відкриті торги

UA-2021-01-26-000163-a

457 965,00

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4435:2005, ДСТУ 4436:2005, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ДСТУ 4435:2005, ДСТУ 4436:2005 шляхом завантаження в електронну систему закупівель.

Товар повинен бути вітчизняного виробника, поставлений до військової частини 1474 відповідним транспортом Постачальника.

Сардельки 1 сорту:

повинні відповідати ДСТУ 4436:2005, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ДСТУ 4436:2005 шляхом завантаження в електронну систему закупівель.

повинні бути запаковані матеріалами вітчизняного виробництва згідно з чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. На кожній одиниці товару має бути вказана інформація про виробника, склад, термін придатності.

термін придатності товару повинен становити не менше 85 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Продукція повинна мати сертифікат якості на кожну партію товару.

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень.

умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару не повинна бути пошкоджена.

Ковбаса напівкопчена 1 сорту:

якість товару повинна відповідати ДСТУ 4435:2005, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника / експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначеннями ДСТУ 4435:2005, шляхом завантаження в електронну систему закупівель.

ковбаса має бути упакована під вакуумом (розфасовані) у газонепроникні плівкові матеріали або пакети з них, згідно з чинними нормативними документами цілими батонами. Для транспортування пакують у полімерні або картонні ящики (спеціалізовані контейнери).

маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. На кожній одиниці товару має бути вказана інформація про виробника, склад, термін придатності.

термін придатності товару не менше 45 діб і становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару не повинна бути пошкоджена.

на кожну партію товару повинно бути надано декларацію виробника / експертний висновок (протокол, результат) досліджень.

Розрахунок очікуваної вартості проведений відповідно до наказу АДПСУ від 03.04.2020 року №191-АГ «Про моніторинг здійснення процедур закупівель органами Державної прикордонної служби України». Очікувана вартість визначена шляхом моніторингу вартості продукції  м’ясопродукти

(Сардельки 1 сорту, Ковбаса напівкопчена 1 сорту)

 у Одеській області на підставі найбільш економічно вигідних комерційних пропозицій постачальників даної продукції та витягу цін на продукцію з інтернет ресурсів. Дана інформація детально відображена у «Довідці про стан цін на закупівлю продукції М’ясопродукти

(сардельки 1 сорту, Ковбаса напівкопчена 1 сорту)

Ізмаїльським прикз» від 11.01.2021 року

 

Популярні розділи та сервіси