Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

НАЗАД
11 березня 2024 11:52

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Рулет курячий варено-копчений

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 -

15130000-8 М’ясопродукти

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1474, м. Ізмаїл, 68600, код за ЄДРПРОУ 14321860, категорія замовника – замовник.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2024-02-19-001924-c.

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-22-008310-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 38 000,00 грн. згідно з кошторисом на 2024 рік.

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2024 рік становить 38 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

Рулет курячий варено-копчений

кг.

200

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4531:2006.

Строк поставки:

за заявкою до 25.12.2024р

1. Рулет курячий варено-копчений повинен відповідати ДСТУ 4531:2006 «Вироби з м’яса птиці варені, копчено-варені», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4531:2006 «Вироби з м’яса птиці варені, копчено-варені». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування.

Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація:

- назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності) та місця виготовлення;

- назви та складу виробів за перевагою складників, зокрема харчових добавок, які використовували під час їх виготовлення;

- кінцевої дати споживання «Вжити до ...» або дати виготовлення та строку придатності;

- умов зберігання;

- маси нетто, брутто;

- кількості пакованих одиниць (для розфасованої продукції);

- позначення цього стандарту;

- аналогічну етикетку вкладають у тару.

На кожній одиниці спожиткового пакування виробів повинна бути етикетка із зазначенням:

- назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності) та місця виготовлення;

- назви та складу виробів за перевагою складників, зокрема харчових добавок, які використовували під час їх виготовлення;

- кінцевої дати споживання «Вжити до ...» або дати виготовлення та строку придатності;

- умов зберігання;

- маси нетто;

- позначення цього стандарту.

3. Термін придатності в день його постачання на склад Замовника повинен становити не менше 90%.

Місце поставки : Одеська область, м. Ізмаїл

Термін поставки до: 25 грудня 2024 року.

ІНШІ ВИМОГИ

Порядок поставки:

1. Постачання здійснюється спеціальним автотранспортом з дотриманням температурного режиму. Водій автотранспорту/ особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника.

2. Учасник письмово гарантує якість товару, що постачається Замовнику за договором про закупівлю (гарантія якості діє протягом встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, та зазначається на упаковці товару).

3. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом доби з моменту заявки замовника.

Популярні розділи та сервіси