Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Ветерани про перспективи

Ветерани про перспективи

Назад
04 Жовтня 2024, 10:03

Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників продовжує проводити заходи з національно-патріотичного виховання молоді.

Зокрема, з нагоди Дня захисників та захисниць України Київська організація ветеранів-прикордонників провела презентацію прикордонного відомства на базі Київського професійного будівельного коледжу. До організації заходу долучилися також представники департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби, Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації, прикордонники 10 мобільного загону, офіцери відділу комплектування Окремої комендатури охорони та забезпечення Держприкордонслужби. Захід мав на меті військово-патріотичне виховання молоді та популяризацію служби і навчання в навчальних закладах Держприкордонслужби. Презентацію відвідали також учні 21 коледжу м. Києва.

У ході презентації учасники заходу ознайомились зі структурою, завданнями прикордонної служби, порядком проходження служби та навчання у відомчих навчальних закладах. Захисники розповіли про героїзм, стійкість та високий професіоналізм воїнів-прикордонників, які боронять нашу державу. Учні мали можливість поспілкуватися з офіцерами та сержантами, ветеранами прикордонної служби, учасниками бойових дій.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту