Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Курсанти-прикордонники пройшли навчання в Польщі

Курсанти-прикордонники пройшли навчання в Польщі

Назад
03 Жовтня 2024, 16:18

Курсанти четвертого курсу факультету правоохоронної діяльності Національної академії Державної прикордонної служби України протягом тижня проходили навчання на базі Спеціалізованого навчального центру Прикордонної Варти Республіки Польща, що розташований у м. Любань.

Метою навчання було підвищення кваліфікації прикордонників в питаннях організації утримання затриманих осіб, ідентифікації затриманих, забезпечення ефективної комунікації з ними, а також застосування заходів повернення та видворення іноземців.

В умовах, коли Державна прикордонна служба України за підтримки міжнародних партнерів формує механізми прикордонної безпеки, які відповідають європейським цінностям та стандартам, подібні заходи сприяють покращенню співпраці між прикордонними службами двох держав і спрямовані на підвищення професійного рівня українських прикордонників.

По завершенню курсу курсантам Національної академії вручили сертифікати про проходження навчання за напрямом «Посилення співпраці з третіми країнами у сфері ідентифікації та повернення».

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту