Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Профспілки та керівний склад органів Держприкордонслужби провели нараду щодо покращення соціального діалогу

Профспілки та керівний склад органів Держприкордонслужби провели нараду щодо покращення соціального діалогу

Назад
03 Жовтня 2024, 13:28

Нарада між керівництвом та профспілками Державної прикордонної служби України пройшла в режимі відеоконференції.

До неї також долучилися представники структурних підрозділів, в тому числі тих, які відповідають за фінансове, юридичне, кадрове забезпечення, охорону праці, соціальний супровід. До участі у заході також були запрошені голова Профспілки працівників державних установ Юрій Піжук та заступник голови профспілки працівників державних установ м. Києва Дмитро Скаковський.

Відомча кадрова політика, умови праці цивільного персоналу, підвищення кваліфікації, прийняття на роботу, перспективи кар’єрного зростання, заробітна плата та перспективи її зростання – ось неповний перелік питань, які розглядали учасники відеоконференції. Окремим блоком обговорювалися питання атестації робочих місць, охорони праці, підвищення оплати за шкідливі умови праці та юридичних аспектів трудового законодавства. Актуальними залишаються також питання роботи над підготовкою колективних договорів на місцях.

Разом з представниками структурних підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби були детально обговорені найбільш проблемні питання та шляхи їх вирішення.

«В умовах війни ми повинні зберегти кожне життя українського громадянина та зробити роботу кожного працівника максимально безпечною», - так можна охарактеризувати загальний посил дискусії.

«Ми єдина прикордонна родина, незважаючи на те, носимо погони, або виконуємо обов’язки як цивільний персонал поруч з військовими. Ми дихаємо одним повітрям війни», – так підсумувала зустріч голова Об’єднаної профспілкової організації Державної прикордонної служби України Антоніна Птиця.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту