Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Кубок Героїв: на Львівщині відбувся футбольний турнір на підтримку оборонців України

Кубок Героїв: на Львівщині відбувся футбольний турнір на підтримку оборонців України

Назад
02 Жовтня 2024, 15:15

Благодійний захід присвячений вшануванню захисників і захисниць України та з нагоди свята відбувся учора на стадіоні ім. М. Маркевича у Винниках.

Футбольний турнір організовано і проведено за ініціативи Благодійної організації «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє». Метою організаторів був збір коштів для наших воїнів. Почесними гостями турніру стали бійці, які нині проходять лікування та реабілітацію.

Участь у змаганнях прийняли шість команд: військовослужбовці Волинського та Львівського прикордонних загонів, Нацгвардійці, Управління Нацполіції та патрульної поліції у Львівській області, а також Українська футбольна асоціація медиків.

До складу кожної команди долучилися професійні футболісти та медійні особи - Тарас Михалик, Володимир Єзерський, Валерій Федорчук, Юрій Паньків, Микола Морозюк, Михайло Кополовець, Василь Сачко, Віктор Вацко і Дмитро Поворознюк.

У перерві між матчами для вболівальників продемонстрували роботу інструкторів та їх чотирилапих вихованців з Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби України. Також присутні мали можливість оглянути різноманітні зразки озброєння, техніки та безпілотних літальних комплексів, а також скуштувати куліш та бограч з польової кухні.

Чемпіоном турніру другий рік поспіль стала команда Волинського прикордонного загону, друге місце посіли поліціанти, а бронзову нагороду вибороли прикордонники Львівського загону. Учасників турніру нагородили пам’ятними кубками та медалями.

Також було проведено благодійний аукціон аби зібрати кошти на потреби бойових підрозділів, у тому числі й прикордонних, та на реабілітацію поранених воїнів.

Гуртом ми вкотре долучаємося до підтримки захисників, котрі щодня наближають нашу Перемогу!

Слава Україні!

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
02 Жовтня 2024, 11:55
Шлюб за винагороду

Відгуки та коментарі

Мапа сайту