Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Пропонував незаконний виїзд: співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби заскочили організатора на гарячому

Пропонував незаконний виїзд: співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби заскочили організатора на гарячому

Назад
30 Вересня, 16:13

39-річний уродженець Рівненщини намагався організувати канал незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Плани зламали офіцери внутрішньої та власної безпеки по 7 прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України.

Днями міжвідомча група у складі оперативних працівників відділу внутрішньої та власної безпеки по 7 прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, слідчих Головного управління Нацполіції у Львівській області за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, в рамках кримінального провадження, затримали громадянина України, який за чималу грошову винагороду організовував канал незаконного переправлення осіб призовного віку через держкордон.

Під час обшуку на Львівщині, неподалік кордону, правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти, а також транспортний засіб.

До злочинної схеми ділок мав намір залучити прикордонника, який би без внесення відомостей про особу в базу даних,  здійснював його пропуск через кордон. За таку послугу організатор давав чотири тис. доларів США.

Правоохоронці затримали організатора протиправної діяльності у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості за ч. 3 ст. 369 КК України та ч. 3 ст. 332 КК України внесені до ЄРДР.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту