У рамках операції «Мігрант» правоохоронці в Одесі виявили п’ятьох іноземців-порушників

НАЗАД
27 березня 2019 11:36

Учора прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління та Одеського загону, спільно з представниками СБУ, Нацполіції та ДМС провели комплекс перевірочних заходів на одному з ринків м. Одеса.

В рамках проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за дотриманням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» прикордонники, співробітники СБУ, Нацполіції та представники ДМС на одному з ринків м. Одеса виявили 5 іноземців-порушників.

Учора прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління та Одеського загону, спільно з представниками СБУ, Нацполіції та ДМС провели комплекс перевірочних заходів на одному з ринків м. Одеса, у результаті яких виявили двох громадян Узбекистану, двох громадян Таджикистану та одного азербайджанця, які порушили правила перебування на території України. Правоохоронці притягнули іноземців до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП. Крім того стосовно чотирьох з них прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та примусове видворення з України.

Зазначимо, що з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант», прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та видворення з України стосовно 50 іноземців. Загалом прикордонники, спільно з представниками інших правоохоронних органів, затримали 650 порушників українського законодавства у міграційній сфері.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси