(ВІДЕО) Під час перебування на передовій в перший день року Сергій Дейнеко відзначив нагородами бойових медиків та бійців Харківського загону

НАЗАД
02 сiчня 2024 15:22

У ході поїздки на позиції прикордонників, які боронять Україну у найгарячіших точках на лінії фронту, очільник прикордонного відомства відвідав мобільний польовий госпіталь Держприкордонслужби.

Разом з ним у поїздці перебував Народний депутат Павло Сушко, який теж приїхав підтримати військовослужбовців ДПСУ, які боронять Україну.

Сергій Дейнеко ознайомився з роботою лікарів та медичного персоналу, вручив медикам, які працюють в безпосередній близькості від лінії фронту, нагороди.

Він привітав особовий склад з Новим роком.

«Сподіваємося і віримо, що 2024-й – рік нашої Перемоги. Рік, коли ми  звільнимо всю територію України, вийдемо на міжнародно визнані кордони й перейдемо до нашої основної діяльності – до охорони Державного кордону України. Я дякую вам за вашу благородну роботу, ви рятуєте людей, життя наших воїнів, робите це професійно. Без вас на передовій неможливо. Дякую, що ви справжні, дякую вам, дівчата, що не ховаєтесь, а допомагаєте нашим воїнам, дякую чоловікам, які не тікають, а захищають свою Державу. Ви – найкращі!» –звернувся Сергій Дейнеко до захисників України.

Також Голова ДПСУ під час роботи відзначив нагородами найкращих прикордонників Харківського загону, які боронять Україну на Бахмутському напрямку.

Нагадаємо, що під час поїздки на передову разом з представниками від Парламенту, генералами та офіцерами з різних органів управління, Сергій Дейнеко провів наради з керівниками прикордонних підрозділів, проінспектував забезпеченість захисників усім необхідним для виконання бойових завдань, а також передав слова вдячності від Президента України та Міністра внутрішніх справ України.

«Для мене велика честь зустріти Новий Рік разом з вами, з побратимами, з посестрами. Мене бере гордість за Державну прикордонну службу. Бажаю вам успіхів. Я пишаюся бути прикордонником», – звернувся до найвідважніших воїнів Народний депутат України, член колегії Державної прикордонної служби Павло Сушко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси