(ВІДЕО) «Завдяки вам наша країна переможе», - з такими словами зустрів Новий рік Голова Держприкодонслужби у колі бійців на передовій

НАЗАД
01 сiчня 2024 12:24

Проте, генерал Дейнеко наголосив, що легким цей рік не буде і не варто перевищувати очікування, а слід пам’ятати, що ворог у нас потужний.

«Хочеться вірити, що Новий рік стане роком нашої остаточної перемоги над ворогом, що нам вдасться відсунути його за межі нашого міжнародно визнаного кордону», - з такими словами звернувся Сергій Дейнеко до воїнів, які боронять Україну на Бахмутському та Лиманському напрямах.

Під час поїздки Сергій Дейнеко також провів наради з керівниками прикордонних підрозділів, проінспектував забезпеченість захисників усім необхідним для виконання бойових завдань. Разом з представниками від Парламенту, генералами та офіцерами з різних органів управління, Голова Держприкордонслужби приїхав особисто подякувати бійцям на передовій, надихнути їх та передати слова вдячності від Президента України та Міністра внутрішніх справ України.

«За те, що бороните нашу державу тут – на її східних рубежах, за те, що не ховаєтеся, не шукаєте приводів бути в більш безпечних місцях», - Голова Держприкордонслужби подякував бійцям за їх неймовірну роботу та вручив воїнам заслужені нагороди.

«Ворог не досяг в 2023 році жодної своєї мети. Не просунувся фактично на жодному напрямку. Це все завдяки вашій стійкості», - звернувся очільник прикордонного відомства до бійців.

Що це гарна традиція для справжнього командира – зустрічати Новий рік в колі співслужбовців, відзначив Народний депутат України, член колегії Державної прикордонної служби Павло Сушко. Парламентар нагадав, що коли він був начальником застави, начальником відділу прикордонної служби, завжди зустрічав Новий рік у підрозділі разом з черговою зміною. А в цю новорічну ніч Народний депутат вітав найвідважніших воїнів. «Велика честь бути в цей день разом з вами, тому що ви наша гордість. Ви своїм героїзмом показали – хто такі прикордонники, ніхто не має сумнівів, що це еліта і весь народ вами пишається», - зазначив Павло Сушко.

Як зауважив очільник прикордонного відомства: «Сьогодні український прикордонник – це приклад мужності і героїзму, це воїн, яким щиро пишається українське суспільство». Сергій Дейнеко наголосив, що нашими воїнами пишаються і надихаються закордоном, про що неодноразово заявляли представники іноземних держав.

Голова Держприкордонслужби звернувся до офіцерів та бійців та попросив їх берегти один одного. Побажав, щоб усі повернулися додому живими та неушкодженими і з Перемогою.

«Немає жодних сумнівів – країна наша вистоїть, переможе, це відбудеться саме завдяки вам. Бо з таким народом, такою нацією – з нацією нескорених, нацією непереможних – у нас нема ні іншого виходу, ні іншого шляху», - резюмував Голова Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси