Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Головна Новини
Дитячі листівки для прикордонників від чеського осередку «Пласту»

Дитячі листівки для прикордонників від чеського осередку «Пласту»

Назад
15 Жовтня 2024, 12:38

Нещодавно до бригади «Гарт», яка захищає Україну на Вовчанському напрямку, надійшла особлива посилка з Чехії. У ній були дитячі листівки, наповнені теплом і любов’ю, з найкращими побажаннями для українських захисників.

На початку жовтня в місті Острава, у місцевому осередку Національної скаутської організації України «Пласт», відбулися заняття з українськими дітьми, що змушені були виїхати через війну. Заняття було присвячене Дню захисників та захисниць України. Дітям розповідали про українських воїнів: від часів Київської Русі, Гетьманщини та борців за незалежність XX століття, до сучасних героїв. Згадували початок війни у 2014 році та тих, хто продовжує захищати Україну під час повномасштабного вторгнення.

Справжнім сюрпризом для дітей став відеозв’язок із військовослужбовцями прикордонної бригади «Гарт». Захисники розповіли про своє навчання, службу, улюблені страви, плани після Перемоги, та навіть про те, як вираховують ворога. Діти були в захваті від спілкування і відразу після заняття почали малювати листівки для військових.

Ці щирі дитячі малюнки вже вирушили до Харківщини, щоб підтримати воїнів та подарувати їм частинку тепла дитячих сердець.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту