Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Військова служба Україні – честь захисників і захисниць

Військова служба Україні – честь захисників і захисниць

Назад
10 Жовтня 2024, 17:12

Їхній подвиг обов’язково впишуть в історію цієї жорстокої війни, але поки війна триває найщиріші побажання нашим захисникам зводяться до одного – зберегти життя та здоров’я, адже саме неймовірні волелюбні люди є найбільшою цінністю українського народу.

Сьогодні ж державні нагороди уособлюють найвищу повагу захисникам від усього суспільства. За особисту мужність, героїзм, незламність духу, активну участь у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового й службового обов’язків у Держприкордонслужбі відзначили двадцятьох захисників.

Згідно з Указами Президента України тринадцять прикордонників удостоєні медалей «За військову службу Україні». Ще троє військовослужбовців отримали медалі «Захиснику Вітчизни».

Також рішенням Голови Державної прикордонної служби України та наказом Міністра оборони України чотирьох прикордонників нагороджено відомчими заохочувальними відзнаками «Вогнепальна зброя».

Заступник голови Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Сердюк привітав усіх присутніх з високими відзнаками та побажав оборонцям наснаги на невтомну боротьбу, а тим хто вже завершив службу, навіть у цивільному житті, продовжувати підтримку українського війська, адже сьогодні це завдання №1 для кожного українця.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту