Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
«Пункт психологічних практик»: прикордонники обговорюють важливість ментального здоров'я

«Пункт психологічних практик»: прикордонники обговорюють важливість ментального здоров'я

Назад
10 Жовтня 2024, 14:40

До Всесвітнього дня психічного здоров'я психологи провели комплекс заходів з метою підвищення обізнаності особового складу ДПСУ  про здоровий та безпечний спосіб життя, формування позитивного ставлення до піклування про власне психічне здоров'я.

Заходи проводились в рамках реалізації програми МВС України «Пункт психологічних практик» за участі психологів Адміністрації ДПСУ, управління ДСНСУ в Черкаській області та Національного університету цивільного захисту.

Під час зустрічей учасники обговорили шляхи підтримання свого психічного здоров'я, навчались психологічним технікам саморегуляції та способам підвищення стійкості до стресу.

Для кожного з нас важливо дбати про своє психічне здоров’я щодня. Адже, незважаючи на постійний стрес в умовах війни, ми маємо справлятися з тривогою, підтримувати близьких та продовжувати впевнено наближати Перемогу!

 

Будь другом. Собі теж.

Заходьте на сайт https://howareu.com/ Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою першої леді Олени Зеленської «Ти як?», щоб дізнатися більше про те, куди можна звернутися по допомогу та як полегшити свій стан самостійно: https://howareu.com/self-help

Тематична хвиля «Будь другом. Собі теж» є частиною комунікаційної кампанії Ти як? Всеукраїнської програми ментального здоров’я — ініціативи першої леді Олени Зеленської. Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонд “Партнерство за сильну Україну”, який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади,

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту