Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
«Усім серцем з Україною і обов’язково повернуся сюди з паспортом звичайного громадянина Японії… сподіваюся, що літаком», – Кунінорі Мацуда

«Усім серцем з Україною і обов’язково повернуся сюди з паспортом звичайного громадянина Японії… сподіваюся, що літаком», – Кунінорі Мацуда

Назад
10 Жовтня 2024, 07:44

Надзвичайний та Повноважний посол Японії в Україні Кунінорі Мацуда з нагоди завершення дипломатичної місії провів робочу зустріч з керівництвом Державної прикордонної служби України.

Перший заступник Голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко висловив Надзвичайному та Повноважному Послу найщирішу подяку за вагомий особистий внесок у підтримку та розвиток інституційної спроможності прикордонного відомства України.

«Японія була і залишається стратегічним партнером України і нам було надзвичайно приємно працювати з Вами протягом усього періоду Вашої дипломатичної місії в Україні», – зауважив Володимир Нікіфоренко.

Протягом 2021-2024 років Державна прикордонна служба України отримала грант непроєктного типу від Уряду Японії на закупівлю сучасного апарату магніто-резонансної томографії (МРТ), який в умовах сьогодення допомагає рятувати життя нашим пораненим воїнам.

«Саме аспект охорони здоров’я є дуже важливим для нас, адже це одна зі сфер, в якій ми маємо досягнення і раді поділитися ними з нашими партнерами», – наголосив Кунінорі Мацуда.

Сторони обговорили перспективи подальшої співпраці зокрема і у сфері розвитку системи моніторингу державного кордону.

На завершення діалогу, Володимир Нікіфоренко висловив подяку всьому дипломатичному корпусу Посольства Японії в Україні за постійну і послідовну підтримку Державної прикордонної служби України та готовність до поглиблення співпраці у сфері регіональної безпеки, запровадження нових спільних проєктів та ініціатив.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту