Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна Новини
Тримання під вартою, або понад 750 тис. грн застави військовослужбовцю, який підозрюється у незаконному переправленні осіб через кордон

Тримання під вартою, або понад 750 тис. грн застави військовослужбовцю, який підозрюється у незаконному переправленні осіб через кордон

Назад
07 Жовтня 2024, 15:00

Державна прикордонна служба України проводить систематичну роботу щодо профілактики та виявлення у лавах відомства персоналу, який може бути втягнутий у протиправну діяльність. Так, за матеріалами оперативно-розшукового відділу 7 прикордонного Карпатського загону викрито військовослужбовця, який підозрюється у переправленні осіб через державний кордон України.

У ході слідства встановлено, що користуючись своїм службовим становищем прикордонник надавав вказівки своїм підлеглим щодо не проведення належної перевірки документів у громадян України призовного віку, які не мали законних підстав для перетинання державного кордону України.

В рамках кримінального провадження слідчим територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, прикордоннику, який організував канал незаконного переправлення осіб призовного віку за підробленими документами через державний кордон України, вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 332 ККУ.

Личаківським районним судом міста Львова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб, з правом внесення застави в розмірі 757 000 гривень.

Військовослужбовця доставлено до Львівської установи виконання покарань. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Державна прикордонна служба України має нульову толерантність до корупції.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

Відгуки та коментарі

Мапа сайту