«Мітсубісі Паджеро» проривався через кордон

НАЗАД
05 жовтня 2012 14:25

Автомобіль «Мітсубісі Паджеро», яким громадяни Росії спробували прорватися через пункт пропуску «Бачівськ», затримали на Сумщині.

Автомобіль «Мітсубісі Паджеро», яким громадяни Росії спробували прорватися через пункт пропуску «Бачівськ», затримали на Сумщині.

Транспортний засіб для перетину кордону під’їхав до пункту пропуску вчора. Однак водій певно не хотів проходити перевірку та, збільшивши швидкість, спробував прорватися в Україну.  Прикордонники відразу виконали команду «Бар’єр» та застосували засіб примусової зупинки. Пробивши колеса, автомобіль продовжував рухатися далі. Група реагування негайно виїхала на переслідування та було поінформовано взаємодіючі правоохоронні органи.

Невдовзі автомобіль було затримано. В ньому знаходилися чоловік та жінка, громадяни Росії. Під час огляду в транспортному засобі виявили гумовий човен, двигун до нього та саджанці плодових дерев. У поясненнях водія та пасажирки були різні версії, за якими вони їхали на відпочинок, просто подорожували та не знали, що перетинають державний кордон. Однак згодом від цих пояснень вони відмовилися. Наразі на затриманих складені адміністративні документи за незаконний перетин державного кордону, а на водія ще й за непокору вимогам співробітників Державної прикордонної служби України. Автомобіль, вартість якого сягає близько 480 тисяч гривень, та вантаж передано працівникам митниці. На затриманих чекає суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси