Зустрічі з прикордонниками покращують настрій та бадьорять дух!

НАЗАД
29 липня 2023 12:31

Близько сотні дітей з різних куточків України завітали до охоронців кордону, які охороняють державний кордон.

Екскурсія до прикордонного підрозділу «Ракош», військовослужбовці якого охороняють українсько-румунську ділянку кордону, вже стала доброю традицією для дітей, які відпочивають в оздоровчому таборі «Шаян».

«Зустрічі із прикордонниками покращують настрій та бадьорять дух наших відвідувачів» - зауважує директор позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Шаяни» Степан Тегза.

Серед діток, які на цей раз прийшли у гості до прикордонників, багато тих, кому довелось покинути свої рідні домівки та тікати від розв’язаної росією війни. Поруч із військовими, які радо зустрічають своїх відвідувачів, вони відчувають себе більш захищено та впевнено.

Традиційно прикордонники розповіли про свої обов’язки, хитрощі порушників кордону, а також продемонстрували техніку та спецзасоби, які використовують у повсякденній діяльності.

Діти з цікавістю приміряли на себе бронежилет і каску та у повному екіпіруванні, як справжні захисники, потренувалися на швидкість долати незначні дистанції, шукати сліди порушників на місцевості, а також надавати домедичну допомогу.

Наприкінці зустрічі усі разом обговорили свої враження за гостинним обіднім столом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси