Зразкові в строю - сильні у спорті

НАЗАД
08 липня 2021 08:29

Прикордонники Донецького загону працюють не лише над вдосконаленням професійних якостей, а й величезну увагу приділяють заняттям спортом. А щоб оцінити свій рівень професіоналізму необхідно приймати участь в змаганнях.

Так, учора, 7 липня, в місті Маріуполь, на базі спортивного клубу кікбоксинга  «Мастер-кік» пройшли змагання на першість Донецького прикордонного загону з універсального бою. Універсальний бій – це комплексний вид спорту, який складається з подолання смуги перешкод, стрільби, метання ножів та бою у рингу.

Відкрив змагання майстер спорту України, чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон та призер України з кікбоксингу і тайського боксу, кваліфікований суддя з кікбоксингу та тайського боксу, керівник спортивної школи «Мастер -кік» - Володимир Орлов.

Свої навички та вміння в конкурентній боротьбі демонстрували 8 учасників з 6 команд.

Загалом, у загально-командному заліку перше місце посіла команда відділу прикордонної служби «Павлопіль», друге місце – прикордонна комендатура швидкого реагування «Новотроїцьке», а третє місце – відділ прикордонної служби «тип С».

В особистому заліку серед військовослужбовців Донецького прикордонного загону перемогу здобули:

у ваговій категорії до 65 кг – Юзиковіч Олександр (впс «Маріуполь»), до 70 кг – Тарасюк Володимир (приккшр «Новотроїцьке»), до 75 кг – Куранцов Євгеній (впс «Павлопіль»), понад 90 кг – Воробйов Микола ( впс «тип С»).

Бажаємо всім учасникам сил, наснаги та з гідністю представити команду на чемпіонаті Державної прикордонної служби України  в місті Хмельницькому.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси