Знайшов паспорт в підземці і вирішив перевірити на пильність прикордонників

НАЗАД
20 грудня 2021 13:27

Учора в міжнародному аеропорту «Харків» прикордонники затримали іноземця, який намагався незаконно перетнути державний кордон за чужим паспортом.

Чоловік поспішав на рейс до Мілана. На паспортний контроль він надав документ громадянина Німеччини, однак в інспектора виникли сумніви щодо належності паспорта цій особі. Згодом прикордонники Харківського загону встановили, що документ не належить пред’явнику.

Зі слів іноземця він прибув в Україну на початку грудня з метою навчання, а німецький паспорт знайшов у підземному переході в Києві та вирішив використати його для поїздки до країн ЄС. Згодом іноземець повідомив, що він є громадянином Гани і показав фото свого документа в мобільному телефоні.    

За спробу незаконного перетинання державного кордону на іноземця складено адміністративні матеріали. Його разом з повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживанням службовим становищем або їх пошкодження» передано Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси