Зміни у системі підготовки особового складу підрозділів Держприкордонслужби – тема круглого столу у Національній академії

НАЗАД
08 березня 2020 13:39

За ініціативи управління професійної підготовки Адміністрації Держприкордонслужби, у Національній академії імені Богдана Хмельницького 6-7 березня відбувся круглий стіл з питань впровадження змін у систему підготовки особового складу підрозділів ДПСУ,

за участі начальника управління підготовки персоналу Адміністрації Держприкордонслужби полковника Олега Фігури.

Під час заходу учасники обговорили ряд проблемних питань, що впливають на процес підготовки особового складу підрозділів охорони кордону, опрацювали єдині підходи до формування системи підготовки усіх категорій підрозділів, органів Державної прикордонної служби України та визначили концептуальні завдання щодо опрацювання науково-теоретичного та практичного матеріалу для формування системи підготовки персоналу відомства.

Перед присутніми з доповіддю та пропозиціями виступив начальник відділу бойової підготовки полковник Анатолій Дорошець. Він подякував начальникам кафедр і керівництву академії за конструктивний діалог та за створення умов для нормальної і продуктивної роботи. Він зазначив, що сучасний міжнародний досвід свідчить про можливість виникнення проблемних ситуацій на Державному кордоні в будь-який час і в будь-якому форматі, саме тому конкретного визначення вимагає удосконалення системи підготовки особового складу.

«Головна мета – створення професіонала, від рядового бійця (молодшого прикордонного наряду) до найвищої ланки керівництва!», – підкреслив Анатолій Дорошець.

На завершення круглого столу учасники визначили конкретні завдання, які потрібно вирішити спільно, як професорсько-викладацькому складу академії, так і усім управлінням та Департаментам Адміністрації Держприкордонслужби.

Визначені концептуальні питання розвитку та вдосконалення системи підготовки будуть розглянуті на наступному круглому столі, за участі Директора Департаменту персоналу Ігоря Левадного, Департаментів та управлінь Держприкордонслужби, а також керівного та професорсько-викладацького складу академії. Захід планують провести у квітні 2020 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси