Зміцнюємо державний кордон України разом!

НАЗАД
19 липня 2023 10:22

Перший заступник Голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко провів робочу зустріч з делегацією Світового Конґресу Українців, на чолі з Президентом СКУ Павлом Ґродом.

Сторони обговорили актуальні питання у сфері безпеки державного кордону, бойової діяльності Держприкордонслужби у складі Сил оборони з початку повномасштабного вторгнення росії.

Крім цього, делегації підбили підсумки реалізованих спільних проєктів, визначили та обговорили інші нагальні потреби України в умовах російської агресії.

Володимир Нікіфоренко поінформував делегацію СКУ про основні завдання, які виконує Державна прикордонна служба України, а також ситуацію на кордоні з країною-агресором та білоруссю.

У ході зустрічі також йшлося про додаткові заходи з укріплення державного кордону України та роль світового українства в цьому процесі.

Перший заступник Голови Держприкордонслужби подякував Президенту Світового Конґресу Українців за потужну та послідовну підтримку народу України та готовності до поглиблення співпраці в умовах військової агресії російської федерації.

Зі свого боку Павло Ґрод висловив вдячність Держприкордонслужбі за рішучу та непохитну боротьбу проти російського загарбника, за міцність, стійкість, компетентність та високий професіоналізм, який Служба проявляє у цей надскладний для України час.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси