Змагання на кращий екіпаж безпілотного авіаційного комплексу серед силових відомств незабаром стартуватимуть в Оршанці

НАЗАД
20 вересня 2018 14:03

Триденні змагання будуть присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

З 24 вересня на базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота впродовж трьох днів змагатимуться представники силових структур на звання кращого екіпажу безпілотного авіаційного комплексу.

У заході візьмуть участь представники Державної прикордонної служби, Головного управління розвідки, Національної поліції, Повітряних Сил, Служби безпеки, Сухопутних військ, Управління державної охорони та у якості експертів – представники 27 підприємств-виробників. 

У ході змагань учасники здійснюватимуть у визначеній зоні пошук об’єктів інфраструктури, техніки, людей, а також розпізнавання й ідентифікацію виявлених цілей.

Такі змагання дозволяють дослідити нові прийоми та способи ведення повітряної розвідки, сприяють формуванню й підтримці високої бойової готовності розрахунку безпілотного авіаційного комплексу до виконання завдань за призначенням, а також підвищують рівень бойової злагодженості розрахунку в ході виконання ними поставлених завдань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси