Змагання і братання: на волейбольних змаганнях учасників Rapid Trident-2021 прикордонники серед лідерів

НАЗАД
27 вересня 2021 15:52

Учасники українсько-американських військових навчань RAPID TRIDENT – 2021 присвятили вихідні спорту та неформальному спілкуванню.

Серед інших активностей, військовослужбовці з України та країн-партнерів змагалися на волейбольному майданчику. Всього у змаганнях взяли  участь 12 команд.

Волейбольна команда бійців прикордонної комендатури з Ізмаїла увійшла до трійки лідерів. П’єдестал прикордонники поділили з військовослужбовцями Сил спеціальних операцій, які посіли друге місце та гостями з Литви, які перемогли у змаганнях. Проте перемога – це не головна мета таких змагань. На спортивних майданчиках військовослужбовці різних підрозділів різних країн партнерів демонстрували свою згуртованість, майстерність та витривалість, а також отримували додаткову можливість товариського спілкування у неформальній обстановці. 

Нагадаємо, наразі у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, що на Львівщині, тривають  українсько-американські навчання «Rapid Trident - 2021». Від Державної прикордонної служби України в них беруть участь підрозділи прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону. Крім країн-організаторів, України та Сполучених Штатів Америки, в навчанні беруть участь військовослужбовці з Болгарії, Канади, Грузії, Німеччини, Йорданії, Литви, Латвії, Молдови, Пакистану, Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси