Зірки шоу-бізнесу зійшлися у футбольному двобої з прикордонниками зі складу Об’єднаних сил

НАЗАД
10 липня 2018 09:50

На стадіоні у Гірнику, що на Донеччині, пройшов святковий концерт «З Україною в серці» та футбольний матч між представниками шоу-бізнесу та прикордонниками Краматорського загону, що діють у складі Об’єднаних сил.

До складу футбольного клубу «Маестро» увійшли шоу-мен Олександр Педан, музиканти гурту «Танок на майдані Конго», народний артист України Віталій Борисюк та інші.

На відміну від минулих дружніх матчів цих команд, коли зіркові футболісти впевнено перегравали прикордонників, ця зустріч переможця не виявила. Спортсмени продемонстрували достатньо швидкий та технічний футбол, а справжня чоловіча боротьба постійно розпалювала емоції, як на полі, так і на трибунах. У підсумку команди забили по одному голу в кожному таймі, а після фінального свистка ще довго обговорювали окремі моменти матчу.

Загалом футбольному святу передував візит зіркових гостей до КПВВ «Мар’їнка», де вони ознайомились з роботою контрольного пункту та службою усіх видів прикордонних нарядів. Крім цього, гостей запросили відвідати «зелених беретів» на блокпосту першого рубежу. На так званому «нулі» гості ознайомились з побутом та умовами служби в бойовій обстановці та скуштували обід приготовлений в польових умовах. У свою чергу зірки віддячили військовослужбовцям за гостинність, організувавши на бойових позиціях імпровізований міні-концерт та разом з прикордонниками заспівали патріотичні пісні.

 «Такі заходи - це не просто концерт та футбольний матч. Це спосіб підтримати захисників України, а також чудова можливість поспілкуватися з військовослужбовцями, що виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил», - зазначив Олександр Педан.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси