Зимовий гарт прикордонників зі складу Об’єднаних сил

НАЗАД
26 сiчня 2019 09:26

Навченість військовослужбовців є запорукою ефективного виконання завдань за призначенням у будь-яку пору року та за будь-яких умов обстановки.

Враховуючи ситуацію в районі операції Об’єднаних сил командування висуває особливі вимоги до боєготовності усіх підрозділів, залучених до складу Об’єднаних сил, тому тактичні навчання на полігонах проходять регулярно, незалежно від погодних умов.

Днями прикордонники Лисичанського загону зі складу Об’єднаних сил провели тактичні навчання, в ході яких провели злагодження дій підрозділів при змодельованому загостренні безпекової ситуації в межах діючого гуманітарного дорожнього коридору.

Під керівництвом офіцерів Донецько-Луганського регіонального управління військовослужбовці відпрацювали вправи навчальних стрільб зі стрілецької, групової зброї та озброєння бойових машин.

За планом навчань командуванням прикордонного загону організовано підняття підрозділів за сигналом тривоги та висунення на рубіж майбутніх дій.

Здійснивши переміщення на один з полігонів у Луганській області, де за легендою заходів розміщено КПВВ, підрозділи зайняли тактично вигідні позиції та поетапно відпрацювали усі елементи навчань. Зокрема посилення безпеки гуманітарних дорожніх коридорів, контрольних пунктів, прикриття дій прикордонних нарядів при евакуації цивільного населення та здійснення вогневого ураження наземних сил ворога.

Зимові метеорологічні умови не стали на заваді виконанню завдань та у підсумку навчань підрозділи Лисичанського прикордонного загону оцінено заступником Командувача об'єднаних сил з питань застосування сил і засобів Держприкордонслужби, як такі, що готові до виконання завдань зі стримування та відсічі збройної агресії РФ.

За розпорядженням Командувача об'єднаних сил заходи підвищення рівня злагодженості та бойової підготовки підрозділів будуть проводитись і надалі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси