Житель Харківщини на міському звалищі «зібрав» арсенал зброї

НАЗАД
04 березня 2013 11:08

 

Під час перевірки валізи чоловіка, на яку спрацював службовий собака, виявили цілий арсенал боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Серед вилученого було 25 набоїв 7,62

 

Прикордонники Харківського загону разом із співробітниками МВС неподалік населеного пункту Вовчанськ затримали громадянина України.  Під час перевірки валізи чоловіка, на яку спрацював службовий собака, виявили цілий арсенал боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Серед вилученого було 25 набоїв 7,62 мм калібру, набої до ракетниці та детонатор від гранати.

Як пояснив затриманий, 47-річний місцевий мешканець, боєприпаси він знайшов за допомогою металошукача неподалік міського звалища сміття та ніс додому для зберігання.

Ще одного українця, за інформацією співробітників СБУ, затримали прикордонники цього ж загону спільно з митниками у пункті пропуску «Гоптівка». 32-річний українець намагався перетнути українсько-російський кордон рейсовим автобусом «Харків–Курськ» з 54 набоями  7,62 мм калібру, прикріпивши їх скотчем до тіла. Чоловіка прикордонники передали співробітникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси