Жіноче взуття не потрапило до Росії

НАЗАД
22 серпня 2013 08:18

Вантаж жіночого взуття затримали на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон». Здійснюючи перевірку місцевості, вартові кордону помітили автівку, яка прямувала в бік державного кордон

Вантаж жіночого взуття затримали на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон». Здійснюючи перевірку місцевості, вартові кордону помітили автівку, яка прямувала в бік державного кордону. Водія – 38-річного росіянина на автомобілі «Ваз» без державних номерів правоохоронці зупинили за декілька метрів від держрубежу.  В салоні транспортного засобу було виявлено 96 пар жіночого взуття, які чоловік віз до Росії з метою продажу. Транспортний засіб разом з товаром вартістю 60 тисяч гривень вилучили.

Ще одного росіянина, який намагався перемістити до Росії 20 елементів кріплення залізничних колій, зупинили прикордонники відділу «Станично-Луганське» Луганського загону. Чоловіка наряд помітив за допомогою тепловізійного пристрою. Зі слів затриманого він теж намагався продати сегменти кріплень на території Росії. Відносно чоловіка складені документи адміністративного провадження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси