Жага до життя - перемагає будь-яку недугу, вона сильніша долі

НАЗАД
11 вересня 2022 13:58

Прикордонниця Олеся рятує бійців, які стоять на захисті нашої землі

«Як би обставини в житті не складалися, які перипетії доля б не готувала – життя безцінне і за нього завше варто боротися, навіть коли шансів не має, головне – то жага до життя, вона перемагає будь-яку недугу, вона сильніша долі», - так вважає прикордонниця Олеся.

Олеся Володимирівна близько тридцяти років рятує не лише людські тіла, а й душі, вселяючи надію на порятунок. Свою професійну діяльність вона розпочала як фельдшер виїзної бригади швидкої медичної допомоги.

У 2017 році, коли не вистачало медичних працівників в зоні проведення антитерористичної операції, Олеся не вагаючись вибула на лінію зіткнення в складі Першого медичного добровільного шпиталю реанімаційної бригади Медевак.

«Далеко від сім’ї та діток, постійні обстріли, робота в надскладних умовах, де границя між життям та безоднею майже невідчутна, і очі… оті невблаганні очі, що просять про допомогу і так вірять в порятунок, що ти просто не маєш права схибити. Та мова не про героїзм та патріотизм, а про материнське серце, яке болить за кожне дитя…», - так описує свої спогади Олеся.

Все це змінило життя фельдшерки назавжди.

У 2019 році вона поєднала своє життя з Державною прикордонною службою України. А сьогодні, коли ворог безжально завдає удари та нищить життя мільйонів людей мужня прикордонниця продовжує рятувати бійців, які стоять на захисті нашої землі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси