Здолаємо ворога разом. Маленькі-великі секрети прикордонників - братів-винахідників

НАЗАД
17 вересня 2022 12:58

Високий інтелект, міжнародний досвід навчання, потужні навички в галузі інженерії та програмування - усе це про прикордонників з позивними «Х'юз» та «Джимі».

Вони талановиті винахідники та проєктувальники у сфері інноваційних технологій, а спочатку війни ще й військовослужбовці Держприкордонслужби України.

Попри юний вік, двоє братів вже здобули репутацію надзвичайно обдарованих людей. Хлопці з дитинства демонстрували хист та бажання створювати цікаві конструкції та шукати відповіді на складні запитання. А згодом винахідники почали реалізовувати свої ідеї в дорослому житті. Вступивши до військової кафедри вони впровадили деякі дуже важливі деталі до спеціального обладнання для навчання танкістів. Це стало поштовхом до нових ідей, розробок та проєктів, а також участі у різних наукових конкурсах для талановитої молоді. Один із таких освітніх проєктів, участь у якому приніс хлопцям успіх, став престижний конкурс, де «Х'юз» та «Джимі» вийшли у фінал та продемонстрували неабиякі навички та знання в галузі авіації.

Справжніми професіоналами своєї справи хлопці стали після потужного досвіду роботи в одній із найбільших світових корпорацій, яка виробляє авіаційну, космічну та військову техніки. До того ж, двоє братів отримали бездоганні навички в галузі розробки великих аграрних дронів, здобули великий досвід в стартап-компаніях. 

Окрім таланту, гострого розуму та палкого хисту до винаходів, юнаки володіють глибоким почуттям відповідальності та патріотизму. Саме тому з перших днів війни вони стали на захист Батьківщини та поповнили лави Держприкордонслужби України.

«У той фатальний день, 24 лютого, в душі лунали колись закарбовані у пам’яті слова – «Присягаю ніколи не зрадити Українському народові!». Ми прийняли для себе важливе рішення – захищати свій дім, свою країну, своїх рідних та друзів, а головне реалізувати на військовій службі нові проєкти, які допоможуть здолати підлих загарбників та швидше здобути Перемогу», - кажуть хлопці.

 Варто зазначити, що за такий короткий термін прикордонники вже встигли розробити унікальні винаходи в безпілотній літальній авіації. Вони розробили модернізовані додатки до БПЛА, які мають функцію нічного бачення, а також значно збільшили дальність польоту повітряних суден за допомогою вмонтованих систем.

«Х'юз» та «Джимі» поділилися, що мають дуже багато надзвичайно цікавих ідей і зараз працюють над новими проєктами, які обов’язково зроблять свій внесок у систему захисту державного кордону. Хлопці кажуть, що згодом вони продемонструють нові винаходи, але поки це їх маленькі-великі секрети!

Вітаємо наших прикордонників-винахідників та всіх причетних з Днем винахідника і раціоналізатора, який в Україні відзначається щорічно у третю суботу вересня.

А ще віримо, що разом з ними ми наближаємо нашу беззаперечну Перемогу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси