Завершено навчання для спецпризначенців

НАЗАД
21 серпня 2021 11:47

З прикордонниками, відібраними за результатами перевірки фізичної витривалості й стресостійкості, вперше проведено тритижневий курс підготовки спецпризначенців на вакантні посади у відділи типу "С".

Навчання проходили прикордонники з Чернівецького, Харківського, Бердянського, Львівського, Херсонського, Чопського, Мукачівського та Луцького прикордонних загонів.

Підготовка здійснювалася з метою вдосконалення фахових знань, вмінь та навичок, необхідних для якісної протидії незаконній діяльності в ході виконання спеціальних завдань з охорони державного кордону.

Понад 20 військовослужбовців підвищили власний рівень професійної підготовки, відпрацювавши вправи з тактико-спеціальної, спеціальної вогневої, фізичної підготовки та тактичної медицини.

Моделюючи різни ситуації та сценарії, прикордонники відточували навички виконання спецзаходів з фізичного затримання осіб в приміщеннях та на місцевості. В межах курсу вперше проведено триденні заняття з альпінізму

Під час заняття з «Тактичної медицини» військовослужбовці підвищили свій рівень компетентності з питань домедичної допомоги в умовах бойової обстановки. Навчилися надавати допомогу в секторі укриття, при цьому особливу увагу звертали на відпрацювання алгоритму MARCH.

Свій курс специ завершили проведенням комплексного тактичного навчання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси