Завдяки налагодженій взаємодії на кордоні затримали підозрюваного у вбивстві

НАЗАД
13 грудня 2013 14:10

У минулі вихідні вдалося затримати особу, яка підозрюється у вчиненні злочину на території України, передбаченого ст. 115 КК України. Орієнтування на 28-річного громадянина Азербайджану надійшло прикордонн

У минулі вихідні вдалося затримати особу, яка підозрюється у вчиненні злочину на території України, передбаченого ст. 115 КК України.

Орієнтування на 28-річного громадянина Азербайджану надійшло прикордонникам Сімферопольського загону від співробітників МВС. За інформацією, чоловік після вчинення злочину намагатиметься залишити територію України.

Відразу перевіривши базу даних охоронці кордону встановили, що даний громадянин вже перетнув кордон України в пункті пропуску «Крим» на Керченській паромній переправі. Ще до отримання орієнтування він на законних підставах виїхав до Російської Федерації на поромі в автобусі, який слідував у Краснодар.

Відповідно до спільних планів взаємодії прикордонники негайно проінформували своїх російських колег, які по прибуттю порому в пункт пропуску затримали азербайджанця. Невдовзі його було направлено в зворотному напрямку для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси