Затриманих на Чернігівщині незаконних мігрантів із Афганістану передано до Російської Федерації

НАЗАД
22 жовтня 2013 10:48

На Чернігівщині завершено процес реадмісії групи незаконних мігрантів, а саме 24 громадян Афганістану, яких затримали нещодавно у ході спільних заходів прикордонники Чернігівського загону та співробітники

На Чернігівщині завершено процес реадмісії групи незаконних мігрантів, а саме 24 громадян Афганістану, яких затримали нещодавно у ході спільних заходів прикордонники Чернігівського загону та співробітники СБУ на ділянці відділу прикордонної служби «Гірськ».

Нагадаємо, що порушників, серед яких було 18 чоловіків, 2 жінки та 4 дітей, виявили та затримали на околиці села Маховики Корюківського району. Усі затримані мігранти тривалий час перебували на території Російської Федерації, звідки і намагались потрапити до України.

Після з’ясування всіх обставин правопорушення та встановлення установочних даних на кожного з затриманих розпочався процес реадмісії.

Представники прикордонної служби Росії, вивчивши представлені на їх розгляд неспростовні докази перебування групи затриманих на російській території, в рамках Угоди між Урядом Російської Федерації та Кабінетом Міністрів України «Про реадмісію», прийняли всіх затриманих громадян Афганістану. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси