Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян побував у підрозділах Південного регіонального управління Держприкордонслужби

НАЗАД
31 травня 2018 16:11

Перебуваючи у відділі прикордонної служби «Південний» Одеського загону Вадим Троян висловив своє задоволення технічним оснащенням прикордонників.

 

Сьогодні заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян прибув у підрозділі Південного регіонального управління Держприкордонслужби. 

Під час свого візиту Вадим Троян побував на ділянках Одеського, Ізмаїльського прикордонних загонів та в Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні.

Перебуваючи у відділі прикордонної служби «Південний» Одеського загону Вадим Троян висловив своє задоволення технічним оснащенням прикордонників.

«Оновлений відділ прикордонної служби «Південний» - це добре оснащений, багатофункціональний підрозділ», – сказав заступник міністра внутрішніх справ.

Також він додав, що основним пріоритетом для нас нині є забезпеченість усім необхідним та належними умовами несення служби. А відділ «Південний» обладнаний сучасною, новітньою технікою, яка забезпечує дистанційний контроль за портом в оформленні суден та дозоляє виявляти різноманітні правопорушення з прикордонних питань.

За його словами, прояви незаконного переміщення товарів через кордон не сумісні з поняттям європейської держави. Кордон України має бути неприступним для всіх протиправних дій. І налагодження чіткої взаємодії між прикордонною службою та поліцією в цьому питанні є пріоритетним.

Також у ході робочого візиту Вадим Троян побував у Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони та на мобільному плавучому посту прикордонної служби, де ознайомився з умовами навчання та несення служби охоронців кордону.

Разом з тим начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби генерал-лейтенант Сергій Косік повідомив, що контрабандні потоки на південній ділянці кордону зменшилися.

«Випадки контрабанди вже не мають системного характеру та є поодинокими. Ситуація стабілізована. Ділянка кордону з Республікою Молдова контролюється двома країнами, там повністю знята ця проблематика. Є окремі питання на придністровській ділянці, проте за допомогою Нацполіції та Національної гвардії ми боремося з такими проявами», - додав він.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси