Запроваджені режимні заходи в окремих областях України дозволили посилити безпекову складову

НАЗАД
17 лютого 2015 14:50

З 10 лютого 2015 року відповідно до  Постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2015 року № 38 здійснюються режимні заходи, у ряді міст і районів Донецької, Луганської, Харківської та Херсо

З 10 лютого 2015 року відповідно до  Постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2015 року № 38 здійснюються режимні заходи, у ряді міст і районів Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей.

У визначених районах прикордонники організували інформаційну роботу та провели роз’яснювальні заходи серед місцевого населення з метою запобігання фактів порушення правил перебування у режимних районах.

Прикордонним нарядам визначено низку додаткових маршрутів  для патрулювання, де вони здійснюють перевірку документів осіб та транспортних засобів, забезпечується прикриття об’їзних шляхів. Як результат, за час здійснення заходів контролю вже затримано 15 осіб,  причетних до діяльності незаконних збройних формувань. У більшості випадків дані громадяни мали при собі зброю.

Також з початку дії режимних заходів на об’їзних шляхах було виявлено та затримано близько 20 вантажних автомобілів, водії яких намагалися без належних товарно-супровідних документів перемістити різноманітні товари. Не рідко вони робили спроби оминути контрольовані пункти в'їзду/виїзду,  рухаючись в об’їзд по ґрунтовим дорогам.

Запроваджені зміни дозволили суттєво посилити безпекову складову на лінії розмежування між силами АТО та терористичними організаціями і на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою АР Крим.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси