Замість отримання прибутку, італієць втратив «Mercedes» та незаконний товар

НАЗАД
01 квiтня 2018 11:39

Партію контрабандних сигарет, які потай від контролю намагався доправити на батьківщину 40-річний громадянин Італії, виявили співробітники прикордонного відомства.

Чергову партію контрабандних сигарет, які потай від контролю намагався доправити на батьківщину 40-річний громадянин Італії, виявили сьогодні вночі співробітники прикордонного відомства.

Під час здійснення прикордонно-митного контролю в пункті пропуску «Ужгород» військовослужбовці помітили, що у легковому автомобілі «Mercedes», який прямував на виїзд з України, облаштовані сховки. Транспортний засіб був направлений на поглиблений огляд, у ході якого прикордонники виявили понад 2,3 тисячі пачок тютюнових виробів різних марок. Італієць напакував незаконним товаром практично весь автомобіль - у конструктивних порожнинах задніх підкрильників, чотирьох дверцят, а також у передніх сидіннях салону та по всьому його периметру днища транспортного засобу.

Виявлений товар та «Mercedes» 2011 року загальтною вартістю майже 300 тисяч гривень вилучено встановленим порядком та передано компетентним державним органам. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси