«Заметіль-2022»: сили безпеки зірвали висування умовного противника у прикордонній смузі та здійснили його знищення

НАЗАД
16 лютого 2022 17:02

На Рівненщині вище військове керівництво Держави перевірило перебіг тактичних навчань сил безпеки й оборони в межах командно-штабних навчань «Заметіль-2022».

Під час навчань сили безпеки та оборони, у складі яких були і прикордонні підрозділи, на практиці відпрацювали ведення бойових дій у прикордонній смузі зі зриву організованого висування умовного противника та його знищення.

У навчальному бою військові підрозділи активно застосовували, зокрема, бойову авіацію, вітчизняні та іноземні безпілотні авіаційні комплекси, серед іншого Bayraktar ТВ2, ствольну артилерію, реактивні системи залпового вогню, засоби протиповітряної оборони, сучасні протитанкові керовані ракети вітчизняного виробництва «Стугна-П», «Корсар» та надані нашими партнерами NLAW, FGM-148 Javelin, SMAW M-141.

Військовослужбовці продемонстрували високий рівень злагодженості та взаємодії під час здійснення маневру підрозділів та проведення контратак для завдання максимального вогневого ураження умовному противнику.

Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Володимир Зеленський подякував особовому складу, який бере участь у навчаннях, за високий рівень професіоналізму, майстерності, вмілі та злагоджені дії, продемонстровані під час виконання навчально-бойових завдань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси