Залізобетонна позиція Хохла

НАЗАД
09 липня 2022 12:51

Прикордонник Віктор з позивним Хохол – військовослужбовець з 25-річним стажем. З перших років нападу на Україну він протистоїть російським окупантам на Донеччині.

Тут підрозділ під його командуванням зустрів повномасштабне вторгнення російських військ та вступив із ворогом у запеклий бій.

Оборонні споруди, які облаштували прикордонники на позиціях Мар’їнки, були практично нездоланні. Тому ворогу довелось тут поламати не один свій «залізний зуб». Два тижні оборони, безперервних боїв та атак. І результат -  знищена російська бронетехніка, новітній танк та десятки орків у пеклі. 

Нападникам довго не вдавалося зруйнувати укріплення прикордонників. Навіть під масованими артилерійськими обстрілами, змінивши позиції, бійці продовжували вести бої. 

Під час одного з них Віктор отримав осколкове поранення та був змушений відправитись до шпиталю.

«Те, що відбувається зараз, набагато масштабніше й жорстокіше, ніж було, наприклад, в 2015-му. Та ми все одно не відступимо, не віддамо країну і доб’ємо ворога!» - впевнено констатує Хохол та додає, що все для цього зробить та скоро повернеться до своїх, щоб завершити розпочату справу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси