Залізничною колією порушник ішов із Угорщини в Україну без документів

НАЗАД
18 лютого 2014 09:32

Минулої доби прикордонники відділу «Чоп» Чопського загону  виявили чоловіка, який прямував залізничною колією з Угорщини до України. Він пояснив, що у Захоні відстав від потяга

Минулої доби прикордонники відділу «Чоп» Чопського загону  виявили чоловіка, який прямував залізничною колією з Угорщини до України. Він пояснив, що у Захоні відстав від потяга, яким прямував до Мукачевого та, використовуючи карту з мережі Інтернет, нібито мав намір наздогнати його у Чопі. Документів при собі правопорушник не мав, а прикордонникам повідомив, що є громадянином Німеччини.

Також під час прикордонного контролю на станції «Чоп»  прикордонники виявили ще одного правопорушника. Чоловік слідував до Угорщини потягом  «Москва-Будапешт», а для перетину кордону намагався використати підроблений закордонний паспорт громадянина Франції. Мандрівник повідомив, що є громадянином Конго.

Правопорушників було доставлено до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Наразі встановлюються їхні особи. Рішення про відповідальність перед законом та його подальшу долю визначить суд.

А на Сумщині  прикордонники затримали відразу трьох порушників без візи України. Двоє з них, громадяни Кот-д’Івуару, прямували через пункт пропуску «Бачівськ» пішки. Ще один прямував із Москви до Сум поїздом.  Прикордонники з’ясували, що єгиптянин також не має візи. Через відсутність документів усіх трьох порушників повернули до Росії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси